Vista interior botiga | Lady Chester

Qui som

SUBIRATS MÁNYIK, S.L.U, és una empresa que es dedica a la venda al detall i a l’engròs de productes manufacturats i envasats, principalment anglosaxons. També es contempla la venda de tè en totes les seves modalitats: a granel, en bossetes i en la seva versió japonesa en forma de coca.

Apostem pel producte anglosaxó i la seva àmplia varietat de dolços i, més concretament, de CARTWRIGHT & BUTLER, per la seva conceptualitat, és a dir, combinar l’exquisida varietat de productes ja siguin pastes de té com melmelades, salses i salats, combinant amb un packaging absolutament sostenible on s’ofereix al client un producte d’una elaboració acurada lliure de conservants i colorants juntament amb un recipient que va més enllà de la funcionalitat de qualsevol altre tipus d’envàs.

La nostra empresa està compromesa amb el Medi Ambient i la seva preservació, factor de més pel qual apostem, des de fa uns anys en els productes de C & B.

Disposem també d’un més que ampli ventall de productes per completar una perfecte hora del tè, berenar o qualsevol tipus de celebracions.  Comptem amb marques com Pip Studio, Émile Henry, Smeg, Kitchen Aid, Kambukka, Gefu … Un espai singular ple de detalls delicats.